Hesten på TorvetOm Wehner

Wehner Administration er en moderne, uafhængig virksomhed, som har specialiseret sig i administrationsløsninger med en høj grad af ansvarlighed og et højt serviceniveau til Ejerforeninger og Andelsboligforeninger. Vi har valgt at optræde som en uvildig samarbejdspartner, som lægger vægt på, at der ikke sker sammenblanding af interesser. Derfor tilbyder vi i forbindelse med ejendomsadministration ikke ydelser, som kan give anledning til interessekonflikter - f. eks. reviderer vi ikke regnskaber for vore kunder, men samarbejder istedet med anerkendte revisionsfirmaer.

Vi tilbyder løsninger af høj kvalitet og vort idégrundlag er at fremtræde som en seriøs og kompetent samarbejdspartner med høj troværdighed og forretningsmoral - vel at mærke til en konkurrencedygtig pris. Professionel ejendomsadministration skal være for alle - også mindre foreninger.

Vi har mange års erfaring indenfor vort speciale og anvender den seneste IT teknologi for at sikre et højt kvalitets- og serviceniveau samt en effektiv kommunikation til gavn for vore kunder.

Vi har igennem mange år tilbudt administrationsløsninger til Ejerforeninger og Andelsboligforeninger. Et af vore mål er, at gøre administrationen så nem og overskuelig for bestyrelser og medlemmer i foreningerne som overhovedet muligt.

Værdigrundlag: Åbenhed, ærlighed, ansvarlighed og respekt.